Ne propustite

Rukomet SP 2015

Rukometna reprezentacija Bosne i Hercegovine dočekuje Bjelorusiju u Zenici

Rukometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Rukometna reprezentacija Bosne i Hercegovine će svoju kvalifikacijsku utakmicu protiv selekcije Bjelorusije, 10. juna igrati u Gradskoj Areni u Zenici, rezultat je dogovora predstavnika Rukometnog saveza BiH s Feđom Jovanovićem, direktorom Gradske Arene. – Ponudili smo naše uslove i s obzirom na to da imamo dugogodišnju saradnju s Rukometnim savezom brzo smo se dogovorili na obostrano zadovoljstvo. Reprezentacija će imati ... Opširnije »

(VIDEO) Kreševo rađa rukometne talente

Svjetsko prvenstvo u Kataru, nadaju se sportski radnici, moglo bi doprinijeti popularizaciji rukometa… Upravo završeno Svjetsko prvenstvo u Kataru, nadaju se sportski radnici, moglo bi doprinijeti popularizaciji rukometa. U Kreševu, gradu u srednjoj Bosni i Hercegovini, takva priča odnedavno se zahuktala osnivanjem omladinskog klupskog pogona. I mnogi mladi žele trenirati rukomet. Ensad iz Sarajeva odlazi u tridesetak kilometara udaljeno Kreševo, ... Opširnije »

Ivan Karačić: Da svi BeHa igrači iz drugih reprezentacija igraju za nas bili bi smo svjetski prvaci!

karacic

Svedski Sportbladet trenutno objavljuje jedan jako zanimljiv feljton vezan za sport u bivsoj Jugoslaviji odnosno kako su oni to nazvali “Balkansko loptasko cudo”. U sestom dijelu koji je objavljen jucer dotakli su se sportista iz Bosne i Hercegovine koji danas igraju za druge reprezentacije. U nastavku slijedi prijevod teksta.. – Rat nam je unistio sport, kaze Milan Torbica, nekadasnji rukometas ... Opširnije »


Made by Webbido