Ne propustite

Sjedeća odbojka

Sabahudin Delalić kapiten zlatnih odbojkaša BiH:”Zahvaljujem se i Vladi Federacije BiH koja je dala suglasnost da državne kompanije nastave finansirati naše aktivnosti”

Sjedeca odbojka Novalic

Fadil Novalić, premijer Federacije BiH danas je primio reprezentativce BiH u sjedećoj odbojci, koji su prošle sedmice u Njemačkoj po devet put postali šampioni Evrope. Tom prilikom Novalić je rekao da ga je susret sa zlatnim bh. odbojkašima reklasirao, te istakao kako su oni primjer svim građanima BiH da se mogu dostići najviši ciljevi. Osim premijera Novalića razgovoru sa reprezentativcima ... Opširnije »

(FOTO) BHFanaticosi i reprezentativci BiH u sjedećoj odbojci proslavili osvajanje zlatne medalje zajedno

##

Reprezentacija Bosne i Hercegovine u sjedećoj odbojci osvojila je zlatnu medalju u finalu Evropskog prvenstva koje se održava  u njemačkom gradu Warendorfu, nakon što su porazili danas domaćina Njemačku. Pripadnici najbrojnije navijačke skupine reprezentacije Bosne i Hercegovine BHFanaticosi od samog početka Evropskog prvenstva pružali su podršku našim zlatnim momcima, a sa kojima su proslavili na terenu osvajanje devetog uzastopnog odličja. Pogledajte u ... Opširnije »

BRAVO ZLATNI MOMCI: Reprezentacija Bosne i Hercegovine u sjedećoj odbojci ponovo prvak Evrope

Sjedeca1

Reprezentacija Bosne i Hercegovine u sjedećoj odbojci osvojila je zlatnu medalju u finalu Evropskog prvenstva koje se održava  u njemačkom gradu Warendorfu. Izabranici selektora Mirze Hrustemovića u finalu su porazili selekciju Njemačke rezultatom 3:0 (25:22, 25:19 i 25:23). Pripadnici najbrojnije navijačke skupine reprezentacije Bosne i Hercegovine BHFanaticosi od samog početka Evropskog prvenstva pružali su podršku našim zlatnim momcima. Naša selekcija danas je osvojila deveto ... Opširnije »

Reprezentacija Bosne i Hercegovine u sjedećoj odbojci u finalu Evropskog prvenstva

Damir Alic

Reprezentacija Bosne i Hercegovine u sjedećoj odbojci plasirala se u finale Evropskog prvenstva koje se održava  u njemačkom gradu Warendorfu. Izabranici selektora Mirze Hrustemovića do u finale su došli nakon pobjede protiv Ukrajine rezultatom 3:0 (25:20, 25:11 i 25:20). Reprezentacija Bosne i Hercegovine u sjedećoj odbojci sutra će u finalu Evropskog prvenstva odmjeriti snage sa selekcijom Njemačke koja je u polufinalu pobjedila Rusiju rezultatom 3:2. ... Opširnije »

Ermin Jusufović za Nogoloptu:” Za polufinale i finale BHF i naši ljudi koji stanuju u blizini najavljuju još veću podršku”

Sjedeca odbojka1

Reprezentacija Bosne i Hercegovine u sjedećoj odbojci sutra će u polufinalu na Evropskom prvenstvu koje se održava  u njemačkom gradu Warendorfu odmjeriti snage sa selekcijom Ukrajine. “Sutra očekujemo najveći otpor protivnika u dosadašnjem toku prvenstva, ali i najozbiljniji pristup naše reprezentacije”, rekao nam je na početku razgovora reprezentativac Ermin Jusufović. “Što se same organizacije tiče ovo je definitivno najlošije organizovano takmičenje na ... Opširnije »

Reprezentacija Bosne i Hercegovine u sjedećoj odbojci u polufinalu Evropskog prvenstva

Sjedeca odbojka1

Reprezentacija Bosne i Hercegovine u sjedećoj odbojci izborila je plasman u polufinale na Evropskom prvenstvu koje se održava  u njemačkom gradu Warendorfu. Izabranici selektora Mirze Hrustemovića do plasmana u polufinale su došli nakon pobjede protiv Poljske rezultatom 3:0 (25:15, 25:16, 25:11). Polufinalnu utakmicu naši momci igraju već sutra od 14.30 sati sa Ukrajinom, a finale će biti odigrano u srijedu. Naša selekcija na Evropskom ... Opširnije »