Ne propustite

Zenska nogometna reprezentacija

(VIDEO) Alisa Spahić za Nogoloptu:”Obaveza nam je da branimo boje naše države”

Alisa Spahic2

Ženska fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovina doživila je jučer u Bristolu svoj treći poraz u okviru kvalifikacija za Evropsko prvenstvo protiv odgovarajuće selekcije Engleske. Naše najbolje fudbalerke pružile su strahovit otpor trećoj najboljoj selekciji svijeta, što se u konačnici odrazilo i na rezultat, a i na medije sa Otoka koji su očekivali sve osim mininalne pobjede. “Jučer je bila utakmica ... Opširnije »

(VIDEO) Stručne komentatorice BBC-a oduševljene Alminom Hodžić

bandicam 2015-11-29 17-31-38-793

Ženska reprezentacija Bosne i Hercegovine u ovom trenutnku u Bristolu odigrala je prvo poluvrijeme petog meča kvalifikacija za odlazak na Evropsko prvenstvo, a Almina Hodžić koja se nalazi na golu naše selekcije je zaslužna što je prvo poluvrijeme završeno bez golova. Stručne komentatorice u studiju renomiranog engleskog BBC-a iznjele su niz pohvala na račun mlade igračice SFK 2000. “Implicira se ... Opširnije »

Samira Hurem za Nogoloptu:”Djevojke će igrati požrtvovano i dati svoj maksimum”

Zenska reprezentacija

Ženska seniorska reprezentacija Bosne i Hercegovine sutra će gostovati u Bristolu gdje će u okviru petog meča kvalifikacija za odlazak na Evropsko prvenstvo odmjeriti snage sa domaćom selekcije Engleske. “Engleska je treća u svijetu i za nas je to veliki izazov, a ujedno i motiv”, kazala nam je na početku razgovora selektorka Samira Hurem. “Djevojke će sigurno igrati požrtvovano i ... Opširnije »

Anđela Šešlija za Nogoloptu:”Mi znamo igrati timski, borbeno i vjerujemo da će se Engleska namučiti”

Selektorka Samira Hurem (lijevo), Anđela Šešlija (sredina), Alisa Spahić (desno)

Izabranice Samire Hurem za dva dana odigrat će peti susret kvalifikacija za Evropsko prvenstvo u Bristolu protiv domaće selekcije Engleske, a mlada reprezentativka naše zemlje Anđela Šešlija očekuje težak meč u nedelju. “Prije svega atmosfera nam je super, još uvijek malo pobjednička, nakon tri boda iz Srbije”, kazala nam je na početku razgovora Šešlija i istakla kako su se već okrenule ... Opširnije »

BH seniorke danas protiv Srbije

zene

Bh seniorke danas igraju kvalifikacioni susret sa Srbijom. Selektorka Samira Hurem je izjavila: „Kao i na prethodnom okupljanju nedostaje nam nekoliko bitnih igračica. Lidija Kuliš se oporavila, ali sada nećemo moći da računamo na Eldinu Ahmić. Meč sa Srbijom je jako važan i biće sigurno težak. Pružićemo maksimum kako bi smo ostvarili što bolji rezultat. Nakon toga idemo favorizovanoj Engleskoj. To je ... Opširnije »