Ne propustite

Ženska reprezentacija

(VIDEO) Alisa Spahić za Nogoloptu:”Obaveza nam je da branimo boje naše države”

Alisa Spahic2

Ženska fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovina doživila je jučer u Bristolu svoj treći poraz u okviru kvalifikacija za Evropsko prvenstvo protiv odgovarajuće selekcije Engleske. Naše najbolje fudbalerke pružile su strahovit otpor trećoj najboljoj selekciji svijeta, što se u konačnici odrazilo i na rezultat, a i na medije sa Otoka koji su očekivali sve osim mininalne pobjede. “Jučer je bila utakmica ... Opširnije »

(VIDEO) Stručne komentatorice BBC-a oduševljene Alminom Hodžić

bandicam 2015-11-29 17-31-38-793

Ženska reprezentacija Bosne i Hercegovine u ovom trenutnku u Bristolu odigrala je prvo poluvrijeme petog meča kvalifikacija za odlazak na Evropsko prvenstvo, a Almina Hodžić koja se nalazi na golu naše selekcije je zaslužna što je prvo poluvrijeme završeno bez golova. Stručne komentatorice u studiju renomiranog engleskog BBC-a iznjele su niz pohvala na račun mlade igračice SFK 2000. “Implicira se ... Opširnije »

Samira Hurem za Nogoloptu:”Djevojke će igrati požrtvovano i dati svoj maksimum”

Zenska reprezentacija

Ženska seniorska reprezentacija Bosne i Hercegovine sutra će gostovati u Bristolu gdje će u okviru petog meča kvalifikacija za odlazak na Evropsko prvenstvo odmjeriti snage sa domaćom selekcije Engleske. “Engleska je treća u svijetu i za nas je to veliki izazov, a ujedno i motiv”, kazala nam je na početku razgovora selektorka Samira Hurem. “Djevojke će sigurno igrati požrtvovano i ... Opširnije »

Anđela Šešlija za Nogoloptu:”Mi znamo igrati timski, borbeno i vjerujemo da će se Engleska namučiti”

Selektorka Samira Hurem (lijevo), Anđela Šešlija (sredina), Alisa Spahić (desno)

Izabranice Samire Hurem za dva dana odigrat će peti susret kvalifikacija za Evropsko prvenstvo u Bristolu protiv domaće selekcije Engleske, a mlada reprezentativka naše zemlje Anđela Šešlija očekuje težak meč u nedelju. “Prije svega atmosfera nam je super, još uvijek malo pobjednička, nakon tri boda iz Srbije”, kazala nam je na početku razgovora Šešlija i istakla kako su se već okrenule ... Opširnije »

Alisa Spahić za Nogoloptu:”Mogu Vam obećati da ćemo se boriti i igrati srčano protiv ovako jakog protivnika”

Alisa Spahic2

Ženska reprezentacija Bosne i Hercegovine u nedelju će u Bristolu odigrati peti susret kvalifikacija za Evropsko prvenstvo protiv domaće selekcije Engleske. “Radi se o izuzetno jakom protivniku, a završile su kao treće na Svjetskom prvenstvu u Kanadi. Stoga nas očekuje veoma težak meč”, kazala nam je reprezentativka Alisa Spahić i dodala kako će ona i suigračice dati sve od sebe ... Opširnije »