Ne propustite
Mehmed Baždarević:”Asmir je veliki golman za veliki klub”

Mehmed Baždarević:”Asmir je veliki golman za veliki klub”

Selektor reprezentacije Bosne i Hercegovine, Mehmed Baždarević uvjeren je kako će se reprezentativni golman i novi član Chelsea, Asmir Begović uspjeti izboriti za respektabilnu minutažu u redovima londonskog sastava.

Popularni “Meša” istakao je kako je ovaj transfer nagrada za trud i rad u dosadašnjoj karijeri. Prema njegovim riječima Begović će se moći izboriti za minutažu iako mu je konkurencija Thibaut Courtois neprikosnovena jedinica kako u klubu tako i u reprezentaciji Belgije.

“Asmir je veliki golman za veliki klub. Definitivno će biti u konkurenciji, iako je Courtois u prednosti. Ipak, vjerujem da će se Begović znati izboriti za svoje mjesto”, rekao je selektor Baždarević. Na kraju razgovora iskazao je nadu da će novo pojačanje londonskih “plavaca” nastaviti pružati vrhunske partije u reprezentativnom dresu.

 

Ostavite odgovor

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *

*

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>


Made by Webbido