Ne propustite
Majice Pjanic i Spahic ponovo u Nogoloptinom shopu

Majice Pjanic i Spahic ponovo u Nogoloptinom shopu

Obavjestavamo sve posjetioce naseg sajta da od danas ponovo mogu nabaviti majice ”Pjanic – probably the best midfielder in the world” iz naseg shopa bas kao i majice naseg kapitena Emira Spahica ”Supercetvorka”.

 

 

IMG_4040[1]  IMG_4042[1]

 

 

Majice su kratkih rukava i 100 % su pamucne. Pjanic-majica je u velicinama od S do XL dok za Spahica imamo samo velike brojeve to jest od L do XXL.

Cijena majica je 150 SEK/DKK/NOK odnosno 17 eura plus postarina. Majice saljemo u sve zemlje osim u Bosnu i Hercegovinu, u domovini ce majice biti dostupne za kupovinu u pet gradova od polovine aprila.

SPECIJALNA PONUDA! NARUCIS PET DOBIJES SEST odnosno ukoliko narucite pet majica dobijete sestu gratis!!!

Za vase narudzbe mozete nas kontaktirati putem telefona (+46-763 38 57 41), maila (ismet.tursic@hotmail.com) ili putem facebooka i nase grupe nogolopta.blogger.ba 

 

Obavjestavamo sve posjetioce naseg sajta da od danas ponovo mogu nabaviti majice ”Pjanic – probably the best midfielder in the world” iz naseg shopa bas kao i majice naseg kapitena Emira Spahica ”Supercetvorka”.            Majice su kratkih rukava i 100 % su pamucne. Pjanic-majica je u velicinama od S do XL ...

Review Overview

User Rating: 2.7 ( 2 votes)
0