Ne propustite

TIP DANA: KVOTA 8

image

Nakon male pauze zbog losih rezultata, vracam se danas u kladionicarske vode. Nadam se da sam vam ustedio dovoljno novca sve one dane kada nisam izlazio s prijedlogom, pa sad sve to sto ste ustedjeli ”ruknite” na danasnju kvotu 8. Mada sumnjam da ste sta ustedjeli jer ”dzavo se cuci i krije u svakom od vas…i ceka pravi cas”.
Umjesto detaljnije analize danasnjeg prijedloga, jer se tu nema sta analizirati (dace obje ekipe gol i to je to), skrenucu vam paznju na jedan nacin kladjenja, koji je sigurno mnogo povoljniji od kladjenja prije pocetka utakmice. Naravno, radi se u LIVE tipanju, za igre ”obje ekipe daju gol”, ”ekipa daje gol u 2.pol.” i slicno. Primjera radi, ako je kvota za ”oba daju gol” 2.00 isplati se pricekati 15-25 minuta za koje vrijeme kvota skoci i do 4. Naravno, postoji rizik da bas tada se postigne i gol, ali jacina kvote je vrijedna rizika. Ja cesto igram na ovaj nacin ”oba daju gol u 1.pol” gdje kvote oko 20.minute, ako je jos uvijek 0-0, znaju biti i preko 20 (Vidi slican primjer!)

image

A ovo je izvodivo samo ako imate bet365.com. Oni su neprikosnoveni. Imaju sve od Bundes lige do alzirske lige mjesnih zajednica i plemena.
Danas igramo tripel, oba daju gol. Kvote su upravo sa bet365.com

17:00 Guingamp-Lyon (2.00)
17:00 Aston Villa-Stoke (2.00)
20:45 Catania-Juventus (2.00)

SRETNO!


Made by Webbido