Ne propustite
Dobrolopta shop: Od danas majice Pjanic i Spahic na prodaji i u domovini!

Dobrolopta shop: Od danas majice Pjanic i Spahic na prodaji i u domovini!

Obavjestavamo sve posjetioce naseg sajta da od danas ponovo mogu nabaviti majice ”Pjanic – probably the best midfielder in the world” iz naseg shopa bas kao i majice naseg kapitena Emira Spahica ”Supercetvorka”.            Majice su kratkih rukava i 100 % su pamucne. Pjanic-majica je u velicinama od S do XL ...

Review Overview

User Rating: Be the first one !
0

Obavjestavamo sve posjetioce naseg sajta da od danas ponovo mogu nabaviti majice ”Pjanic – probably the best midfielder in the world” iz naseg shopa bas kao i majice naseg kapitena Emira Spahica ”Supercetvorka”.

 

 

IMG_4040[1]  IMG_4042[1]

 

 

Majice su kratkih rukava i 100 % su pamucne. Pjanic-majica je u velicinama od S do XL dok za Spahica imamo samo velike brojeve to jest od L do XXL.

Cijena majica je 150 SEK/DKK/NOK odnosno 17 eura plus postarina. Majice saljemo u sve zemlje osim u Bosnu i Hercegovinu.

Za vase narudzbe mozete nas kontaktirati putem telefona (+46-763 38 57 41), maila (ismet.tursic@hotmail.com) ili putem facebooka i nase grupe nogolopta.blogger.ba 

ZA NARUDZBE U BOSNI I HERCEGOVINI TELEFON 061 – 88 25 92! Cijena 30KM/kom. SPECIJALNA PONUDA SAMO ZA KUPCE IZ BIH: 2 MAJICE 50KM!