Ne propustite
Milan Mirić za Nogoloptu:”Imamo dobru ekipu koja će ozbiljno da konkuriše za Evropsko prvenstvo”

Milan Mirić za Nogoloptu:”Imamo dobru ekipu koja će ozbiljno da konkuriše za Evropsko prvenstvo”

Mladi reprezentativac Bosne i Hercegovine Milan Mirić trenutno nastupa u redovima beogradskog “Partizana”.

Inače, porijeklom je iz Bijeljine, a upravo je u rodnom gradu u FK “Radnik” napravio svoje prve fudbalske korake, kazao nam je on na početku razgovora. “Imamo odlične uslove u Sportskom centru “Teleoptik” i trenere koji rade svoj posao”, ističe u nastavku ovaj mladi fudbaler “crno-belih”.

Milan Marić

Kao najveći uspjeh u dosadašnjem dijelu karijere izdvojio je drugo mjesto u Kadetskoj ligi Srbije. “Tu smo se takmičili sa godinu starijom generacijom i opet smo se borili do samog kraja za prvo mjesto”, rekao je Mirić. U nastavku je dodao kako mu je velika podrška oduvijek bio njegov otac. “On je nekadašnji fudbaler koji mi je od malena usadio ljubav prema fudbalu i dan danas njegove savjete najviše cijenim”, poručuje Milan. “Najveća želja mi je da zaigram u prvom timu “Partizana”, ali bih volio jednog dana da zaigram u Engleskoj”, otkriva Marić za Nogoloptu.  Mladi bijeljinac  nedavno je sa odgovarajućom selekcijom reprezentacije Bosne i Hercegovine gostovao u Crnoj Gori, gdje je odigran prijateljski dvomeč.

Milan Maric1

“Igrali smo dvije utakmice sa Crnogorcima i mislim da imamo dobru ekipu koja će ozbiljno da konkuriše za Evropsko prvenstvo”, rekao je Milan. Na kraju razgovora za Nogoloptu dodao je kako se nada da će ponovo dobiti poziv da nastupi za reprezentaciju Bosne i Hercegovine.

Sa suigračima iz reprezentacije

Sa suigračima iz reprezentacije


Made by Webbido