Ne propustite

Marketing

Zainteresovani ste za saradnju u vidu iznajmljivanja reklamnog prostora na nasem sajtu? Odlicno, dozvolite da vam se predstavimo!

Nezavisni sportski portal “Nogolopta.com” je online javni medij koji djeluje od februara 2008. godine na prostoru Balkana, a i šire. Za to vrijeme postigli smo vrlo veliku posjećenost (cca 170.000 posjeta mjesečno), a obrađujemo teme koje su usko vezane za bosanskohercegovački sport i igrače sa ovih prostora.

Jedini smo portal koji je pružio priliku studentima žurnalistike da steknu radno iskustvo, tako da je u našoj redakciji uvijek angažovano troje studenata sa ovog odsjeka.

Nezavisni sportski portal “Nogolopta.com” je do sada uzeo učešće u nekoliko humanitarnih akcija, između ostalog u toku 2013. godine bili smo redovni sponzori fondacije “Djeca djeci” na čiji račun smo u relativno kratkom roku uplatili 16500 švedskih kruna odnosno skoro 2000 eura. Osim “Djeca djeci”, radili smo i akciju prikupljanja sredstava za organizaciju “Pomozi.ba” te brojne samostalne akcije kao npr. akcija pomoći oboljeloj djeci u Trebinju te našu najveću samostalnu akciju do sada “Kupi knjigu” gdje smo uplatili 5500 eura za nabavku 1100 knjiga za školske biblioteke u 11 gradova u Bosni i Hercegovini.

Za potpuni cijenovnik nasih reklamnih usluga mozete nas kontaktirati na mail-adresu info@nogolopta.com ili putem Facebook-a (Ismet Icha Tursic).

Unaprijed zahvalni,

www.nogolopta.com